Sep
30
2011

Cum sa creezi un banner publicitar cu un efect intens de culoare

Salut, in acest tutorial veti invata cum sa manipulati  poze de calitate si sa le combinati in asa fel incat sa obtineti un efect stralucitor. Tot aici puteti invata cum sa utilizati diferite tehnici pentru a produce cateva efecte de culoare deosebite.

Poza finala

Poze utilizate in acest tutorial:

Poza produs

Poze apa

Poza fructe

Pasul 1.

Pentru inceput va trebui sa creem un nou document cu dimensiunea de 980x780px. Deschidem poza cu produsul intrun nou layer si redimesionam ca in poza de mai jos. Aplicam in spate un backgroun de culoare #000000.

Pasul 2.

Vom aplica un efect de culoare pe sticla. Pentru asta va trebui sa creem un nou layer, peste layerul cu produsul,  pe care va trebui sa il setam “Color”. Selectati din bara de unelte Brush Tool la o dimensiune de circa 100px si Hardness 0%. Ok, acum desenati peste produs cu diferite culori. Dca doriti un efect mai putin intens puteti modifica Flow intre 10% si 70%.

Pasul 3.

Acum vom adauga un efect de “Water Splash”. Pentru acest efect avem nevoie de cateva poze de o calitate mai buna si o dimensiune destul de mare. Deschidem poza dorita intrun nou layer pe care il setam ca “Screen”. Stergem zonele care nu ne intereseaza, de exemplu zona de jos cu paharul, si pozitionam stropii de apa in asa fel incat sa avem un efect de SPLASH.

Pasul 4.

Pentru a adauga culoare pe apa va trebui sa alegem din bara de meniu Image -> Adjustments ->Hue/Saturation. Aici aplicam setarile din poza de mai jos. Pentru a avea un efect mai intens va trebui sa modificam mai mult la  Saturation.

Pasul 5.

Pentru a modifica si repozitiona poza cu apa va trebui sa executam CTRL+T apoi click dreapta, alegem Warp si modificam ca in poza de mai jos.

Aplicati cat mai multe culori pe diferite poze cu apa pentru a creea un efect deosebit.

Pasul 6.

Adaugati langa produs un pahar cu apa si aplicati acelasi efect

Pasul 7.

Ok, acum avem  efectul pe produs. Pentru o imagine mai deosebita vom aplica cateva fructe in apa. Deschideti poza cu fructele si extrageti cateva elemente pe care le pozitionati ca in poza de mai jos.

Puteti folosi si alte poze cu diferite obiecte.

Pasul 9.

Selectati zona de jos a produsului copiati intrun nou layer si aplicatii un efect de reflexie folosind Gradient Tool.

Pasul 10.

Duplicati de mai multe ori poza originala cu produsul, redimensionati, si aplicatii un efect de blur ca in poza de mai jos. Pentru a aplica un efect de blur selectati din bara de meniu Filter -> Blur -> Gaussian Blur.

Pasul 11.

Adaugati textul dorit in partea dreapta sus folosind setarile din poza.

Puteti adauga diferite obiecte in functie de mesajul pe care doriti sa il transmiteti.

Poza finala o puteti descarca de aici:

 

 

 

Follow Me on Pinterest

my portfolio on Portfolios

Articole similare

1 Comment + Add Comment

  • hey there http://www.coolpixel.ro owner discovered your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramtically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer url service small business seo backlink service seo backlinks Take care. John

Lasa un comentariu


× 9 = 72Follow Me on Pinterest

my portfolio on Portfolios