Oct
23
2012

Creaza-ti propria colectie de iconuri

Salut,

In tutorialul din seara asta o sa va arat cum sa creati un icon simplu folosind Shape-urile pe care le gasiti in Photoshop. Puteti descarca si instala si alte shape-uri care se gasesc pe internet, de exemplu eu am ales cateva de aici: http://truemisha.deviantart.com/art/Custom-Shapes-pack-202665833

Pasul 1.

Va trebui sa creati un nou document, eu am creat unul cu o dimensiune de 1500 x 1500, poate sa fie oricat, nu asta conteaza.

Umpleti layerul nou creat cu o nuanta de gri foarte deschis.

Pasul 2.

Alegeti din bara de unelte Custom Shape Tool, va duceti in  partea de sus si alegeti din paleta shape-ul dorit. Eu am ales pentru acest tutorial o bomba inofensiva :) .

Desenati tinand apasat tasta Shift, e foarte important pentru ca asa nu va iesi distorsionata, pastreaza proportiile elementul desenat.

Pasul 3.

Faceti click dreapta pe layerul cu shape-ul si alegeti Blending Options. Aici bifati in partea de jos Stroke si aplicati setarile din poza de mai jos.

Culorile pentru gradient sunt: #f4f3f3 si #c7c7c7

Ok, acum avem gradientul dorit.

Pasul 4.

Desenati un nou element (la fel) de culoare gri si putin mai mare (ca in poza de mai jos). Apoi asezati obiectul gri, nou desenat, sub cel negru dar putin mai la stanga.

Culoarea gri folosita este #989898

Simplu nu?

Follow Me on Pinterest

my portfolio on Portfolios

Articole similare

1 Comment + Add Comment

  • The Samsung Galaxy Note 10.1 este probabil cea mai puternica tableta dintre tablete.Are RAM cat nicio alta tableta ju poate “duce” si multibrowsing ca la nicio alta alta tableta. Punctele cheie ale acestei tablete sunt aplicatiile si puternicul browsing care intr-adevar iti ofera o experienta absolut diferita fata de alte tablete de pe piata, ex Ipad2, Acer Iconia Tab 700 sau Asus Transformer!Follow Me on Pinterest

my portfolio on Portfolios