Feb
17
2016

Cum optimizam managementul resurselor umane cu ajutorul unui soft de salarizare

Softul de salarizare este un sistem informatic pentru evidenta personalului si calculul salariilor care gestioneaza resursele umane, costul cu forta de munca si celelalte cheltuieli ale companiei relationate cu aceasta.

Toate serviciile de payroll si administrare a personalului oferite de softurile de salarizare au ca scop reducerea costurilor de intretinere si eficientizarea procesele de resurse umane din cadrul organizatiei, oferind posibilitatea crearii de catre orice utilizator a propriilor tipuri de analize.

Implementarea unui soft salarizare si de evidenta a personalului intr-o companie reprezinta o solutie integrata si flexibila, care acopera toate cerintele de administrare a fortei umane, permitand alocarea resurselor catre alte domenii strategice ale companiei prin reducerea semnificativa a timpului alocat introducerii si gestionarii datelor angajatilor. Modulele unui soft de salarizare pot acoperi: managementul timpului, evaluarea performantelor angajatilor, managementul cursurilor, administrarea de personal, managementul structurii organizationale.

Programul de salarizare permite: lucrul cu numere seriale si date de expirare a contractelor, evidenta loturilor de inventar, generarea documentelor, meniuri personalizate pe utilizator, posibilitatea urmaririi bugetelor si a centrilor de cost si profit etc.

Beneficiile pe care le aduce implementarea unui soft salarizare si de HR intr-o companie:

  • solutie integrata si flexibila care acopera toate cerintele de administrare a fortei umane
  • timpul necesar introducerii si procesarii datelor este semnificativ redus
  • eficientizeaza comunicarea intre angajat, management si departamentul de resurse umane
  • poate inlocui documentele tiparite, optimizand activitatea si reducand costurile
  • respectarea cadrului legal in domeniul fortei de munca
  • modificari in managementul de personal ulterioare lunii de salarizare curente, ceea ce confera eficienta operationala si control asupra proceselor, datelor si documentelor.

Softul salarizare este o aplicatie integrata de administrare a personalului, salarizare si resurse umane, un instrument puternic si flexibil pentru stabilirea obiectivelor, crearea de strategii si bugetare pentru gestionarea costurilor cu angajatii, a costurilor de compensare si a beneficiilor, la nivel individual, departamental sau global.

Follow Me on Pinterest

my portfolio on Portfolios

Comments are closed.Follow Me on Pinterest

my portfolio on Portfolios